Adina Vartan
Arhitectura Placerii
Una dintre calitățile magice ale oamenilor este capacitatea de a-și imagina  viața pe care și-o doresc.

Cu ce ne naştem şi simțim încă din burta mamei este plăcerea,  dreptul nostru înăscut  este  plăcerea,   o resursa în corp care ne ajută să facem facem față vieții.

În acest program îți co-creezi viața pe care o doreşti doar apelând la resursele înăscute ale corpului: plăcere respirație voce mişcare. 
 
Sexualitatea noastră, relația cu senzualitatea e demult în istorie o marfă, dar aducându-ne atenția asupra plăcerii ca resursă în corp, într-un timp şi un spațiu sigur, punându-ne atenția asupra plăcerii, creștem atât capacitatea de a ne simți împlinite în viață , cât și calitatea  relațiilor în care trăim.

Relația noastră cu sexualitatea, feminitatea, frumusețea a fost deseori o provocare în a ne simți acasă în corp, atât în sistemul de valori în care am crescut dar şi prin traumele patriarhatului în descendența noastră.

În viața de zi cu zi, în cultura eficienței, wellbeingul, sau plăcerea ca necesitate pentru sănătate este puțin valorizata ca resursă pentru sănătate.

Sînt aici în misiunea mea de a cultiva plăcere în lume, frumusețea vieții. 

 Metoda VITA pe care o folossc apelează la resursele noastre înnăscute de vindecare și rescriere a  vieții având ca valori Iubirea, Autenticitatea, Sexualitatea Sacră.

Sîntem aici să evoluăm ca specie, iar iubirea pe care ne-o acordăm în acest spațiu sigur are rolul de a integra experiențe de viața ce ne blocheaza vitalitatea, sau capacitatea de a simți  bucuria vieții, sau energia de a ne construi viața pe care ne-o dorim.

Plăcerea devine un vehicul în corp dar și o resursă pentru transformare pe care vrem să o simțim  în viața de zi cu zi, pentru a radia frumusețe din interior, acea frumusețe pe care ştim că o avem, pentru că am mai trăit-o cândva.
Antrenându-ne în corp-minte și spirit într-un timp şi spațiu sigur ghidat, simțim la un moment dat,  transformarea. 

Dacă te simți epuizată,  dezamagită de viață sînt aici să îți spun este posibilă transformarea, să te simți încrezătoare radiantă, frumoasă, uimitoare așa cum știi că ești, independent de momentul în care te afli în viață.

Află cum să îți desenezi viața pe care ți-o dorești apelând la resursa noastră înăscută plăcerea în corp !

Cum ?

Educându-te cum să îți urmezi  compasul interior, într-un proces de redescoperire a sensibiltății corpului, regăsești plăcerea vieții.

Aduce calități pe care le uitasem: încredere, vitalitate, împlinire, conectare cu viata si relații profunde. 

Prin practica în corp deconstruim modele întipărite și dobândim instrumentele experimentâmd viața în valorile pe care  le dorim.

metoda VITA
Sărbătorim natura noastră senzuală și trăim în mod autentic, alegând dragostea în locul fricii, în timp ce le îmbrățișăm pe ambele cu compasiune.
Transformarea are loc nu prin încercarea de a fi ceva diferit de noi, ci prin integrarea blândă a blocajelor, fricilor și contracțiilor din jurul sexualității, inimilor și relațiilor noastre pentru a dezvălui întregul și sănătatea care este dreptul nostru din naștere.
Toată lumea își dorește o iubire mai puternică și de durată. Toată lumea își dorește relații bazate pe încredere și intimitate reală. Dar aproape nimeni nu cunoaște instrumentele eficiente și practice pentru a ajunge acolo.
Metoda  ViTA  combina neurobiologia cu traditii stravechi.
A fi continuta in intregime in comunitate are proprietati vindecatoare. E stiut ca ne vindecam in relatii benefice si in natura salbatica. 

Din postura de arhitecta m-am ocupat o parte din viață cu proiectarea de case, imaginând un acasa pe care îl doreau clienții mei.  
Am aflat apoi în memoria corpului meu cauzele anxietății sau astmului cu care am fost diagnosticată.
Nu mă simțeam bine cu mine, niciodată acasa în corp. 

Din rolul de mamă am căutat Inocenta ca resursa pentru conectare cu  fiul meu, si am gasit adevarul in corp.  Am deconstruit modele intiparite, 
 urmand același proces de transformare odată cu certificarea de Sex Love and Relationship coach, o metodă pe care acum o dau mai departe și aici, 

Am descoperit pe pielea mea beneficiile lucrului cu instrumentele corpului. 
Capacitatea de a imagina, respiratia, placerea, vocea, miscarea, avem tot ce ne trebuie pentru a simți plăcerea vieții înăscută.

Am aflat ca radacina cuvantului casa este aceeasi cu a cuvantului uter.

Acum preocuparea mea a devenit proiectarea, co-crearea  lumilor interioare pentru mame și femei în misiunea mea de a încorpora frumusețea și plăcerea vieții.
This package includes
13 săptămâni
9 x 60 min sesiuni 1:1 + 
4 x 90 min sesiuni de grup 

Acasa în corp

Module

1. FUNDATIA Iubire de sine totală
2. Integrarea în CONTEXT Integrarea dinamicii familiale 
3. Rădăcini- copilul interior- studiul terenului de fundare
4. Anatomie si explorare- studiul Materialelor
5.  Integrare trauma - STRUCTURA
6. Holistic Sex si Natura Primara- Respirație permeabilitate
7. Explorarea Umbrei
8. identitatate și reprezentare
9. Relatii sănătoase interior-exterior

Rituals
- Emotional Empowerment
- Re-birth 
- Sex MAgic
- Spring echinox

Investment
€150 / month
Questions?
Client Feedback
“ Adina is an outstanding coach, feeling into how you show up, then guiding the session to meet your needs of the moment while holding the threads of your overall desires. During our time together, I experienced some very low emotional states, and Adina not only held that tenderly, she nourished those overwhelmed and despairing parts of me with deep listening and rejuvenating practices. I looked forward to our sessions as a safe place, knowing I was in professional, kind and loving hands. Thank you Adina for guiding me to greater abundance and energy, while supporting me to surrender to what is. I will miss our weekly connection! And also acknowledging the amazing job of coaching in English… kudos to you and your agile brain!!! 💜💜💜 ”
— Adrianne from Perth Australia; SLRC VITA coach